Курсове

beauty-slide-1-1Студио за красота Elegance предлага професионално обучение по медицинска и декоративна козметика, маникюр, педикюр и ноктопластика.

Козметика

Индивидуални и групови курсове. Курсът е едномесечен и включва теория и практика. Цена: 600 лв.

Теория – история на козметиката, анатомия и физиология, видове кожи, процедури, козметични недостатъци, болести по кожата, акне, розацея, оборудване на козметичен кабинет, санитарнохигиенни изисквания. Козметични масажи – хигиеннокозметичен, точков, линфен, пластичен и лечебен на проф. Поспелов и Жаке. Видове епилация – кола маска, IPL фотоепилация, RL радиочестотен лифтинг и др.Работа с козметична апаратура – четков пилинг, дарсонвал, ултразвук, криотерапия, вакум почистване и много видове терапии. Практиката се извършва в салона върху манекени и клиенти. Курсовете се провеждат в удобно за курсиста време. Предлагаме и възможност за изготвяне на индивидуална програма.

Маникюр, Педикюр и Ноктопластика

Индивидуални и групови курсове.Цената на трите курса е 650 лв.

Материалознание, анатомия, болести и инструментариум. Всички видове маникюр (базов, сух, английски, френски, декурации). Ноктопластика – вкички методи и видове, Гел, Акрил, удължители. Вграждане и инкрустиране на камъни и орнаменти. Педикюр.

Работи се с материали на OPI, ORLY, СТАР НЕЙЛС и др.След писмен изпит и практика се издава удостоверение или свидетелство от НАПОО МОН с вписване в регистрите им. Удостоверението е валидно за ЕС.

Със съдействието на COMPASSPA

За повече информация:

Светла Тошева: GSM 0888.502.458, 0895.782.566